Волейболистите на Дея спорт (Бургас) отстъпиха на Хебър (Пазарджик) с 2:3 гейма след истинска драма във

...
Волейболистите на Дея спорт (Бургас) отстъпиха на Хебър (Пазарджик) с 2:3 гейма след истинска драма във
Коментари Харесай

Стефано Патриарка: Финалът за Купата бе една от целите ни за сезона

Волейболистите на Дея спорт (Бургас) отстъпиха на Хебър (Пазарджик) с 2:3 гейма след същинска драма във финалния спор на шампионата за Купата на България, който се организира в зала „ Васил Левски “ в Пазарджик.

Италианският център на бургаския тим Стефано Патриарка говори пред BGvolleyball.com за конфликта, и показа и усещанията си за шампионата, както и от работата със сънародника си Франческо Кадеду.

Ето какво сподели той:

" Беше велико, това беше една от нашите цели за сезона. Свършихме страхотна работа в трите дни от конкуренцията. Знаехме, че би трябвало да създадем нещо особено да изненадаме противника, тъй че натиснахме на сервис и блокирахме доста добре. В третия гейм Хебър стартира да играе доста ефикасен волейбол и ни беше мъчно да играем като в първите два гейма. Имат страхотни играчи, които способстваха за обрата от 0:2 до 3:2 гейма. "

" Със сигурност не съм благополучен, имам шампионски нрав, тъй че е мъчно да бъда надвит, след задатък от 2:0 гейма. Хебър обаче заслужи триумфа, като не се съобщи ", разяснява италианецът.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
" Никога не съм играл в тридневен шампионат - физически е доста мъчно. Ние бяхме в добра форма за конкуренцията, с помощта на нашия кондиционен треньор и щаба ни като цяло. "

" Франческо промени доста неща в игровата ни система. Отборът се схваща отлично с него и ние имаме вяра в работата му ", съобщи центърът.

" Надявам се, че с тази смяна и нова ментална конфигурация можем да създадем прекрасен втори полусезон. Със сигурност ще опитаме да реализираме задачата си да играем и край в шампионата. Наистина имам вяра в това ", приключи Патриарка.

Снимки: nvl.bg/startphoto.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР